středa 7. května 2008

Toronto - Niagara Falls - New York

Jestli něco Torontu, New Yorku, nebo Miami závidím, tak je to krásné pobřeží. To totiž doma nemáme a asi ani nikdy mít nebudeme. Předpokládám, že si zrovna někdo vzpoměl na prýgl. Je sice trochu menší než Michiganské jezero, nebo Atlantický oceán. Voda tam má trochu jiný odstín, a ten se navíc v průběhu roku mění, ale prýgl je prýgl. Jenže v Torontu mají další věc co máme my a neměli to žádná města, co jsme dosud navštívili - šalinu. To už fakt přehnali. Za trest jsme neutratili nekřesťanských 25 kanadských dolarů za výtah na CN Tower a zůstali jsme dole.

Po rychlé prohlídce Toronta jsme se vypravili na Kanadsko-Americké hranice k Niagarským vodopádům. Kupodivu jsme neměli při cestě zpět do Spojených států na hranicích žádný problém. Zato včera při vstupu do Kanady jsme na potkali několik několik nepříjemných kanaďanů a tvrdli na imigračním asi 20 minut.

Teď už jsme doma v Delmaru a jdeme si pořádně odpočinout.

PS: Moje podezření se potvrdilo. Kanaďanům ve skutečnosti neposkakuje při mluvení horní polovina hlavy. Mluví uplně stejně jako všichni ostatní.

4 komentáře:

Bára řekl(a)...

a vypadaj ty jejich šaliny taky takhle?

pow řekl(a)...

To to ne, ale hrozněpodobně

Mr.Anonymous řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
krata řekl(a)...

Ten 553 m CN Tower je nejvyssi v americe vubec. A do lonska byl nejvyssi samostatne stojici budova na svete vubec, to jste meli zkusit. Ona ta vlastovka by pak letela jeste vys..