neděle 27. dubna 2008

Geocaching v Connecticutu a odjezd na Floridu

Connecticut je poslední stát v okolí, který ještě chyběl v našem geoprofilu. Objevili jsme tam malou, zato ale zajímavou cache ... teda pokud někoho fascinují turbíny a vysoké pece steně jako mě.

Potom co jsme dostali svolení od servismana Joea (jmenuje se Joe), sbalili jsme se a vyrazili směrem jih. Cestou jsme měli v plánu konečně dorazit pětadvaceti galonovou cache v New Jersey. Bohužel na místě jsme nalezli jen zničený kontejner a kolem plno rozházených předmětů připomínající jeho původní obsah. Mezi předměty se válel ještě zachovalý logbook, takže jsme se zalogovali a schovali ho tak aby si ho majitel mohl vyzvednout.

Dešek jsme strávili ve Washingtonu a bylo tam děsný vedro.

2 komentáře:

Štěpán řekl(a)...

A v létě je ještě tepleji :). Kam všude jste šli? Doporučuju monumenty okolo Mallu, z časti v noci (paradně svítí).

pow řekl(a)...

Měli jsme na to asi půl dne, takže jsme toho moc nestihli. Prošli jen ty nejokoukanější záležitosti jako Capitol, Whitehouse, Washington a Lincoln Monument, Pentagon, knihovnu Kongresu, ... Hlavně mě mrzí některá muzea, ale na to by byl potřeba asi týden. Díky za tip, na Mallu se měl ten večer konat obrovskej křesťanskej koncert, takže by to bylo i s muzikou. Škoda jen že máme málo času. Musíme ještě stihnout dojet na Floridu a zpět.